Volop gezelligheid met de zomeractiviteiten voor senioren!

Sinds 2008 organiseert SWOD samen met KBO Dongen en SOBG ‘s Gravenmoer de Zomeractiviteiten voor senioren. Dat doen we  traditiegetrouw in de vier weken voordat heel Dongen geel kleurt voor de Zomerspelen.

Samen gezellig de zomer door                                                                             

In de zomerperiode liggen vaak (beweeg)activiteiten stil en gaan familieleden op vakantie. Dat was dé reden in 2008 om de Zomeractiviteiten voor senioren in het leven te roepen. Met ruim 1100 aanmeldingen is er van het samenzijn genoten en zijn de afgelopen vier weken omgevlogen!

25 verschillende activiteiten

Dit jaar zijn we gestart met 25 verschillende zomeractiviteiten. De aanmeldingen waren zo overweldigend dat we daarom een aantal activiteiten meerdere keren hebben aangeboden. Dat was een flinke klus die we met ons team van vrijwilligers hebben geklaard. Uiteindelijk hebben we 32 activiteiten aangeboden waar met veel plezier aan is deelgenomen!

Genieten

We kijken terug op hele fijne weken samen waarin veel bezichtigd is, prachtige tuinen zijn bezocht en mooie paden bewandeld. Maar ook was men actief en creatief bezig, werd er fanatiek meegedaan aan o.a. het Jeu de Boules-toernooi en de bingo’s, zijn er interessante workshops bezocht en is er van verschillende rondleidingen genoten. Te veel om zo op te noemen! 

Dank!                                                                                                                                        

Hartelijk dank aan alle vrijwilligers, deelnemende organisaties en natuurlijk alle deelnemers. Samen hebben we er weer een hele mooie editie van gemaakt. Hopelijk ontmoeten we elkaar weer bij de volgende activiteiten.

impressie week 1
impressie week 2
impressie week 3
impressie week 4