Hulp bij inschrijving Woning in Zicht voor Dongense senioren

Wie een woning van Casade wil gaan huren, moet sinds kort ingeschreven staan bij Woning in Zicht. Pas na inschrijving, kunt u reageren op het aanbod van woningen.

Bouw inschrijftijd op
Ook al is verhuizen nu niet aan de orde, het is verstandig om u nu in te schrijven bij Woning in Zicht. Bij het toewijzen van woningen, is de inschrijftijd namelijk bepalend. Hoe langer de inschrijftijd, hoe sneller je een woning krijgt toegewezen. Veel senioren zijn op dit moment nog niet als woningzoekende ingeschreven. Omdat verhuizen (nog) niet aan de orde is, men Woning in Zicht niet kent of het te ingewikkeld vindt. Daarom helpt Casade senioren bij de inschrijving.

Hulp bij inschrijving als woningzoekende
In maart organiseert Casade speciaal voor senioren uit Dongen een inloopspreekuur. Onder het genot van een kopje koffie of thee leggen de medewerkers van Casade uit hoe Woning in Zicht werkt en helpen zij bij de inschrijving als woningzoekende.

De inloopspreekuren vinden plaats op maandag 12 maart van 13.00 tot 16.30 uur en op donderdag 29 maart van 9.00 tot 12.30 uur

Neem uw legitimatiebewijs en bankpas mee
Een inschrijving als woningzoekende bij Woning in Zicht kost het eerste jaar € 13,-. Daarna betaalt u jaarlijks € 11,-. Neem uw bankpas mee naar het inloopspreekuur zodat de betaling geregeld kan worden. Daarnaast is een e-mailadres nodig. Heeft u geen e-mail? De medewerkers van Casade bespreken graag met u hoe de inschrijving dan geregeld kan worden.